БФТ продължи сътрудничеството си със спонсор



11-04-2016 11:58 | Станко Димов

Head ще бъде официална топка и официална екипировка на националните отбори на България в най-различни възрасти. Това стана ясно на пресконференцията, която бе организирана в Националния тенис център в Борисовата градина и на която двете страни обявиха официално продължаването на сътрудничеството си.

„И през 2016-а година Head ще бъде официална топка на всички прояви от нашия държавен календар, на нашите национални първенства, както и на международните турнири, на които сме домакини. През 2016-та година фирмата е и официално облекло на нашите национални отбори до 12, 14, 16 и 18 годишна възраст за тяхното участие в летни и зимни европейски купи”, каза Кая Генова, генерален секретар на БФТ.

„Ние сме много горди, че вече повече от 10 години сме партньори с БФТ, че сме официална топка , както и официално облекло на националните отбори”, коментира Елисавет Ъков, официален представител на Head за България.

„19-а година продължава нашата помощ към най-талантливите български състезатели. През годините част от програмите ни са били Цвети Пиронкова, Сесил Каратанчева, Виктория Томова, както и Григор Димитров до 19-ата си годишнина. Надявам се и съм убеден, че ние сме им помогнали да развият кариерите си.

Ние си сътрудничим с БФТ по отношение на официалната топка, екипировка за националните отбори, проектът Team Head, с който спонсорираме талантливите деца, цялата тази помощ възлиза на над 120 000 лв., една не малка цена, която даваме за българския тенис и се гордеем, че можем да го направим”, каза още Ъков.

На срещата с медиите присъства и Дария Радулова, която е част от отбора на Head за млади таланти.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини