Спонсор на Надал представя ски колекция съвмество с Rossignol



16-01-2017 12:01 | Tennis24.bg

Капсулната колекция TommyXRossignol ще излезе на пазара през есента на 2017 с четири модела, които съчетават концепциите на Tommy Hilfiger и Rossignol

Tommy Hilfiger, един от спонсорите на Рафаел Надал, представен в България от SARKK SA, представи колекцията TommyXRossignol - зимна премиум капсулна колекция за мъже, създадена в сътрудничество с Rossignol.

Rossignol Group е световен лидер в ски индустрията и има 108-годишна история в създаването на елегантна, комфортна и изискана екипировка. Тя ще бъде достъпна в избрани магазини на марката в Европа, Азия и Америка.

„Ските и зимните спортове винаги са били моя страст. От много време исках да създам тази капсулна колекция.

Rossignol са най-добрият партньор за това, защото споделят ценностите на Tommy Hilfiger – отличното качество, комфорт и съчетаване на модата и функционалостта. Заедно създадохме ски екипировка в червено, бяло и синьо, която е подходяща както за пистите, така и за града.“ - споделя Томи Хилфигър.



Капсулната колекция TommyXRossignol включва спортно облекло и оборудване: якета, жилетки, панталони, ски, ботуши, щеки и каски. Логото и на двете марки, както и емблематичните цветове на Tommy Hilfiger червено, бяло и синьо, присъстват във всички дизайни, които са подходящи както за каране на ски, така и за разходка в града.



Четири модела от колекцията бяха представени на модното изложение Pitti Immagine Uomo в Италия между 10 и 13 януари 2017 г. Заедно с колекциите Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored и мъжките колекции Tommy Hilfiger, тази колекция се представя по модерен начин, който отразява стремежа на бранда да свърже традицията с иновацията.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини