Игуана прекъсна мач, Хаас си направи селфи с нея (видео)



Игуана прекъсна мач, Хаас си направи селфи с нея (видео)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
23-03-2017 11:08 | Станко Димов

Нещо необичайно се случи по време на двубоя от първи кръг на „Мастърс 1000” турнира в Маями между Томи Хаас и Иржи Весели. В третия сет, при резултат 3:3 гейма, на корта се появи...игуана.

Влечугото явно се оказа голям фен на тениса, след като се „изплъзна” на всички, които се опитаха да го приберат в торба и да го отстранят от корта.

Ветеранът Томи Хаас, който играе последния си сезон в Тура не пропусна възможността да си направи селфи с игуаната в момент, в който животното се беше качило на таблото с резултата.

„Специално селфи на Маями Оупън. Благодаря, че дойде да гледаш малко тенис”, написа Хаас и публикува селфи с агуаната.

Весели пък сподели, че не може да продължи играта, докато игуаната не бъде изнесена от корта, понеже го разсейвала. Главният съдия на стола се опита да го успокои: „Спокойно, това не е опасно животно”.

В крайна сметка победата отиде на страната на чеха, който се наложи със 7:5 гейма във финалния трети сет.

В интерес на истината, подобни случки не са нетипични за щата Флорида. Миналата година, по време на двубой от Чаланджъра в Сарасота, на корта нахлу...змия!

„Може би игуаната просто искаше да дойде на Корт 1 и да ни каже: „Здравейте”. Беше много забавно. От много години съм в Тура, но подобно нещо не бях виждал”, каза Хаас, който вече 21 години е част от професионалния тенис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини