Серина: Детето ми ще ме подкрепя от трибуните



Серина: Детето ми ще ме подкрепя от трибуните
Свързани играчи
Тагове
27-04-2017 16:46 | Станко Димов

Водачката в световната ранглиста Серина Уилямс обяви, че очаква с нетърпение момента, в който ще се завърне на корта. Припомняме, че наскоро американката обяви, че е бременна и ще става майка за първи път.

35-годишната тенисистка е категорична, че няма желание да се отказва и се надява един ден детето ѝ да я подкрепя от трибуните.

„Майчинството е нова глава от живота ми. Моето дете ще бъде на трибуните един ден и надявам се ще ме подкрепя”, каза Уилямс по време на гостуването си на тв-шоу във Ванкувър.

Серина призна, че е разкрила за бременността си без да иска, публикувайки снимка в един от профилите си в социалните мрежи. „Исках да запазя снимката за себе си, но вместо това я споделих”.

Уилямс призна, че е знаела за бременността си по време на Australian Open, където тя спечели титлата без да загуби сет. „Не беше никак лесно. Бях чула различни истории как (бременността) се отразява на хората – някои се разболяват, уморяват се по-бързо, изпадат в стрес. Трябваше да събера цялата си енергия. Бременна или не, никой не знаеше и аз трябваше да опитам да спечеля турнира. Всеки път, когато излизах на корта, очаквах да спечеля”, каза още американката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини