Федерер преминава към бекхенд с две ръце?



24-06-2017 11:22 | Николай Драганов

"19 години като професионалист, 1101 победи, 18 титли от Големия шлем. И сега променяме техниката, Роджър?".


По този начин официалният акаунт в "Туитър" на Tennis TV се пошегува с Роджър Федерер, след което публикува видео (виж тук) , на което Федерер удря топка с бекхенд с две ръце по време на мача срещу Миша Зверев. 


Шегата с отиграването на Федерер, което най-вероятно е извадено от момент, в който топката на съперника е била в аут, предизвика бурни коментари в социалната мрежа и надпревара кой ще измисли по-голяма шега.


"Това изглежда грешно, много грешно", написа един от потребителите относно уменията на Роджър да играе бекхенд с две ръце. "Дали Федерер ще трябва да напусне групата One Handed Backhand Boys", написа друг относно музикалното трио, част от което са Григор Димитров и Томи Хаас. "Надявам се Григор и Томи да не гледат това, защото очакваме нови песни", добави друг по темата.


"Ще бъде невероятно, ако Федерер наистина го направи в точка, просто като изненада", посочна друг потребител, а в отговор на няколко пъти потребители посочват, че като дете Роджър е практикувал именно бекхенд с две ръце.

 

Освен с това изпълнение и победата си, Роджър предизвика вниманието и с уникалния финален гейм на първия сет, който спечели само за 46 секунди.

 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини