Виктор Троицки ще играе с деца в София



06-02-2018 18:00 | Tennis24.bg

Една от звездите на DIEMA XTRA Sofia Open Виктор Троицки ще зарадва привържениците на тениса в София. Сърбинът ще играе и ще се снима с деца, като събитието ще се проведе в сряда (7 февруари) от 11 часа на Националния тенис център в Борисовата градина. Събитието се организира от SPORT DEPOT и италианската марка Lotto, с която Виктор Троицки играе.

Троицки попада в групата от тенисисти, които нямат пропуснато издание на турнира в София. В дебютното издание през 2016-а той игра финал, където отстъпи пред значително по-свежия в този момент испанец Роберто Баутиста Агут. Миналата година беше спрян на четвъртфиналите от бъдещия шампион Григор Димитров, но все пак напусна „Арена Армеец“ с трофей, след като заедно с Ненад Зимонич спечелиха надпреварата на двойки.

Троицки има спечелени 3 титли сред професионалистите, както и участия в още 6 финала. Приятелите го наричат Вик. Започва да играе тенис на 5-годишна възраст, като негов първи треньор е сънародникът му Ненад Трифунович. Идол в детските му години е американецът Андре Агаси.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини