Уил Смит се доближава до ролята, въпреки че "не е достатъчно черен"



20-03-2019 09:29 | Николай Драганов

Холивудската звезда Уил Смит е в напреднали преговори с "Уорнър Брадърс" за ролята на Ричард Уилямс - бащата на сестрите Уилямс, в биографичен филм за него и начина, по който е извел дъщерите си до върха на световния тенис.


Филмът ще носи заглавието "Крал Ричард" и ще се фокусира върху трудния път, по който Ричард Уилямс, напук на своите критици и факта, че не се е занимавал професионално с тенис, е успял да превърне дъщерите си в истински легенди на американския тенис. Лентата ще акцентира върху бащата, а не толкова върху двете му дъщери, а сценарият е на Зак Бейлин. 


Новината, че именно Уил Смит ще влезе в ролята на Ричард Уилямс, предизвика разнопосочни реакции, като най-странната от тях беше свързана с цвета на кожата му. Според някои критици, Смит бил доста по-светъл, отколкото Уилямс. 


Все още Уил Смит не е коментирал възможността да поеме ролята, както и въпросните критики. През 2016-та той и съпругата му се включиха в движението #OscarsSoWhite и бойкотираха наградите "Оскар" поради факта, че нито един чернокож актьор не беше номиниран в четирите основни актьорски категории за втора поредна година. 


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини