Флавия Пенета се наслаждава да бъде майка



20-03-2019 17:02 | Tennis24.bg

Тенисът липсва на Флавия Пенета, но тя се наслаждава с пълни сили на живота си извън корта. Това разкри шампионката от US Open 2015 в интервю за „Ла Република“.

„Изключително щастлива съм да бъда майка, както и да се наслаждавам на времето, което мога да отделя за себе си. Ако трябва да избирам между семейството и нещо, което ме отдалечава от него за дълго време, изобщо няма да се замисля. Точно затова не поемам никакви ангажименти, искам да бъда максимално много с Фабио, който е най-важният човек в живота ми“, коментира Пенета, визирайки съпруга си Фабио Фонини. Двамата наскоро станаха родители. Те имат син – Федерико.

Попитана какво от тениса и липсва най-много, Пенета отговори така: „Тренировките. Но те ми липсваха само в началото, в първите месеци след оттеглянето ми. Опитвам се да се държа във форма, доколкото е възможно“.

„Благодарение на тениса успях да видя много неща, да натрупам опит и да науча чужди езици. Прекарвах толкова много време с мъже, бях заобиколена от мъже, в един момент те ми казваха, че говоренето с мен е като с мъж“, каза още италианката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини