Мъри обмисля да играе двойки на Уимбълдън



Мъри обмисля да играе двойки на Уимбълдън
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
21-05-2019 14:46 | Tennis24.bg

Бившият №1 Анди Мъри няма да играе на единично на тазгодишния Уимбълдън, разкри самият той пред британския всекидневник „Таймс". По думите му той не разполага с достатъчно време да се подготви, но има възможност неговите почитатели да го видят на „Ол Ингланд Клуб" за турнира на двойки.

„Има много малък шанс да играя на сингъл в сезона на трева. Може би двойки, но към момента не съм готов за сблъсък на единично. Ако не се чувствах достатъчно добре, имаше повече шанс да играя на Уимбълдън и след това да спра с тениса. Ако се чувствам добре, то по-логично е да си дам време, за да се подготвя максимално добре за сингъл. Сега няма да успея навреме за Уимбълдън", каза двукратният шампион в турнира от Големия шлем в Лондон Мъри.

Шотландецът се подложи на операция за подмяна на тазобедрената става след Откритото първенство на Австралия през януари и оттогава е умерено оптимистичен за завръщането си в игра. През април той хвана ракета за първи път след интервенцията, като заяви, че вече не изпитва болка./ БНР

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини