ВИДЕО: Шарапова спечели в шоуто срещу Вожняцки и Макилрой



06-03-2012 11:12 | Николай Драгиев

Бившите номер 1 в света Каролина Вожняцки и Мария Шарапова дебютираха в легендарната зала "Медисън Скуеър  Гардън" снощи по време на демонстративен мач. Рускинята успя да се наложи с 6:3, 6:4, а двете момичета се постараха да създадат спектакъл за публиката.

В играта дори се включи за кратко и приятелят на Вожняцки - Рори Макилрой, който взе ракетата за една точка. Ирландецът успя да влезе в разиграване с Шарапова и демонстрира добър бекхенд слайс. Той спечели въпросната точка срещу Шарапова и победоносно вдигна ръце.

"Макилрой спечели повече точки от Каролин," пошегува се Шарапова. "Беше голяма чест за мен да играя на тази сцена. Когато имаш възможност да се изявиш в "Медисън Скуеър Гардън", това е нещо, което не можеш да пропуснеш," допълни тя.

"Този коментар не беше много приятен," пошегува се на свой ред Вожняцки. "Рори обаче се справи страхотно. Атмосферата бе невероятна. Бях доста нервна в началото. Беше чест за мен да участвам," обясни още тя.

От своя страна Шарапова, която по принцип е доста сдържана в емоциите си, се отпусна и дори танцува с един от своите фенове в публиката.

Иначе в "Медисън Скуеър Гардън" присъстваха над 18 000 зрители при цени на билетите между 50 и 1000 долара.

ВИЖТЕ СНИМКИ!

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини