Енрике Иглесиас обясни защо няма да се ожени за Курникова



08-03-2012 17:57 | Николай Драгиев

Енрике Иглесиас обяви, че няма никакво намерение да сключва брак с Анна Курникова, с която има връзка вече 11 години. Въпреки хармоничните отношения между двамата през годините, те не са убедени че един подпис ще промени нещо.

36-годишният поп изпълнител даде поводи за съмнение, че въпреки всичко се е венчал за бившата тенисистка, след като на концерт в Русия, публично я нарече "жена ми".

"Исках да се получи един хубав момент, а не да обърквам хората. Мислех, че ще е по-лесно на публиката да разбере какво имам предвид, отколкото ако я нарека "моето момиче."

"Никога не съм мислел, че бракът ще промени нещо. Може би това е така, защото идвам от семейство на разведени родители, но любовта не се увеличава с един къс хартия. В днешно време не е табу да имаш деца без брак. Важното е да бъдеш добър родител," смята Енрике.

Енрике и Анна започнаха връзката си, след като тя участва в неговия клип Escape от 2001-а година. Въпреки множеството слухове за тяхната връзка, те продължават да са заедно и градят нов дом в Маями.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини