Вожняцки: Моето време отново ще дойде



14-03-2012 12:54 | Станко Димов

Бившата №1 в света Каролина Вожняцки продължава с разочароващото си представяне от началото на сезона. Рано тази сутрин датчанката отстъпи с 3:6, 2:6 пред друга бивша водачка в ранглистата – Ана Иванович.

Загубата сложи край на надеждите на Вожняцки да защити титлата си в Индиан Уелс и да стане първата, която печели турнира в две поредни години от Мартина Навратилова насам (1990-91).

„Тя просто игра по-добре от мен днес. Дадох и достатъчно време и пространство да нагласи ударите си и ме победи. Имам нужда да подновя тренировки и да се опитам да поправя някои неща в играта си. Надявам се, че ще се върна на корта по-силна в Маями. Точно в момента това е единственото, за което мисля. След това ще видим какво ще стане”, коментира Вожняцки.

С отпадането си Вожняцки със сигурност ще загуби позицията си в Топ 5 след обновяването на ранглистата. Тя ще бъде №6 (Агниешка Радванска и Саманта Стосър ще бъде №4 и №5). Възможно е дори Вожняцки да падне до 7-ма позиция, но за тази цел Мартион Бартоли ще трябва да спечели титлата в Индиан Уелс.

 „Понякога приемаш победите като даденост. Всъщност, когато влезеш в една победна серия разбираш колко добре си играл при първите загуби. Поражението ми днес не е катастрофа. Представях се доста последователно в последно време и сега искам да направя следващата стъпка. Моето време отново ще дойде”, убедена в Вожняцки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини