Квитова: Винъс Уилямс се завърна, няма спор



24-03-2012 16:19 | Станко Димов

Още във втория си двубой след завръщането си на корта, Винъс Уилямс трябваше да се справя с повече от сериозно предизвикателство – Петра Квитова. Американката обаче не трепна и след 6:4, 4:6, 6:0 си осигури място в трети кръг на турнира в Маями. Очаквано след двубоя Квитова не бе особено ентусиазирана, но открито призна, че „старата Винъс Уилямс” се е завърнала.

„Имах няколко добри спомени от предишни двубои срещу Винъс, но не знам дали след днешния мач тези спомени все още съществуват”, пошегува се шампионката от Уимбълдън 2011.

„Измина доста време от последната ни среща на корта. Мисля, че за този период и двете сме се променили. Днешният двубой беше различен, защото сега аз бях фаворит. Мисля, че изиграхме добър двубой, който за жалост не завърши успешно за мен”, коментира още Квитова.

„Тя (Винъс Уилямс) изглежда напълно готова, напълно здрава и във форма. Завърна се, в това няма съмнение”, каза още чехкинята.

В трети кръг Винъс Уилямс ще се изправи срещу участващата с „уайлд кард” Александра Вожняк, като при още една победа и предстои двубой срещу Даниела Хантухова или Ана Иванович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини