ВИДЕО: Федерер в едно от най-забавните си интервюта



04-04-2012 15:28 | Николай Драгиев

Роджър Федерер ще има наистина дълъг сезон през 2012-а. Освен множеството турнири, които е запланувал, в края на годината той ще отскочи до Бразилия за първи път. Там той ще участва в демонстративен мач с добрия си приятел Густаво Куертен.

Именно като част от кампанията по рекламирането на това събитие Федерер даде интересно интервю пред бразилския тв канал "О`Глобо".

И то действително се получи по-различно от стандартните изяви на Федерер пред камера. За целта главна роля имаше водещият Фелипе Андреоли, който се постара максимално да "разчупи" атмосферата.

Той постави в неудобна ситуация Федерер да каже коя е най-красивата тенисистка, подарено му бе бельо във връзка с тика на Рафаел Надал по време на мач, а освен това той поигра и футбол в ефир като определено не се представи лошо.

Дали е най-великият в историята: "Не, не мога да кажа това. Докато продължавам да играя, не би трябвало да бъда оценяван по този начин. Искам да бъда, но знам, че не съм."

За най-красивите тенисистки... Мирка завинаги ще бъде номер 1. Играла е тенис. Няма как да не кажа това (смее се). Иначе.. Габриела Сабатини е много красива, Анна Курникова също."

Меко казаното шеговито настроеният водещ дори помоли Федерер да опита да счупи ракета, нещо което той не е правил от 3-4 години на корта.

Липсата на практика си каза думата и Федерер далеч не успя да счупи ракетата, въпреки че му бе постлан плакат с лика на Рафаел Надал за целта.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини