Серина: Играх толкова добре, че можех да бия и Родик



08-04-2012 11:36 | Станко Димов

Серина Уилямс изигра най-добрия си двубой от доста време насам, като победи с изразителното 6:1, 6:1 Саманта Стосър, благодарение на което се класира за финал на турнира в Чарлтън. Американката завърши срещата с 29 уинъра.

„Трябва да призная, че това беше най-добрият ми двубой срещу играч от Топ 5 в моята кариера, или поне от доста дълго време насам. Сам е страхотен клей-корт играч. Тя е Топ 10, Топ 5, което прави успеха ми днес още по-ценен”, коментира Уилямс.

„Това беше един от тези дни, в които мога да направя всеки удар срещу всеки състезател. Може би щях да бия и Анди (Родик) отново. Определено съм готова за него, поне днес”, каза с чувство за хумор Серина Уилямс.

Както е известно преди време, когато двамата с Родик са били в юношески години, Серина редовно е пердашила на корта бившия №1 в света.

„Чувствах се добре на корта, това е истината. Няма смисъл да се оправдавам с други причини. Тя (Серина Уилямс) просто игра по-добре и ме победи заслужено. Тя е голям шампион”, каза от своя страна Сам Стосър.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини