Пиронкова обяви програмата си за сезона на клей



09-04-2012 14:30 | Станко Димов

Цветана Пиронкова влезе активно в ролята си на посланик на Турнира на шампионките в София.
 
В петък екип засне обръщението на най-силната българска тенисистка. В уречения час Цветана се яви на корта в Пловдив, където тренира в момента. Пиронкова сама беше подготвила текста, който трябваше да прочете пред камерата.
 
Вярна на своя перфекционизъм 24-годишната звезда на българския тенис направи 10-ина дубъла, докато не остана напълно доволна от начина, по който се е справила с посланието.

Както е известно Цветана Пиронкова получи wild card за най-голямото спортно събитие у нас за годината, което ще се проведе в зала „Арена Армеец” от 30 октомври до 4 ноември.
 
„Заради многото ми ангажименти няма да мога да присъствам лично в следващите инициативи за състезанието, затова приех идеята да запиша посланието. Получих лека травма в лявата ръка и реших да не играя в Барселона.

Преди „Ролан Гарос” ще участвам на турнирите в Щутгарт, Будапеща, Мадрид, Рим и Брюксел. Надявам се да се класирам за София по право, т.е., като спечеля състезание от категорията International”, заяви Пиронкова пред официалния сайт на Турнира на шампионките.
 
Тя е изкарала именния си ден в неделя при баба си, на която е кръстена. Събрало се е цялото семейство. Първата ни ракета каза, че от няколко години не си е била в Пловдив на Цветница и е прекарала чудесно празника.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини