Родик за ЧРД на Бруклин: Ти си ми най-добрият приятел



13-04-2012 13:56 | Николай Драгиев

В типичния си стил Анди Родик намери начин да честити рождения ден на своята половинка Бруклин Декър, който бе вчера на 12-и април.

Чрез социалните мрежи той се обърна към нея с недотам романтичния поздрав: "Честит рожден ден на моя най-добър приятел. Обичам те," написа американецът.

Иначе Бруклин Декър е все по-близо до това да стане по-популярна от своя съпруг.

Предстои по кината да тръгне поредните касови филми с нейно участие през тази година - “Battleship” и “What to Expect When You’re Expecting”.

"Да бъде омъжена за Анди ми помогна да гледам на тялото си по различен начин. Той ме научи, че да си слаб не е единственото, което е важно. Всичко опира дотова как се справяш с напрежението и натоварванията," обяснява тя.

Бруклин признава, че двамата не играят тенис заедно. И както тя не можела да се научи да играе тенис, така и тя не можела да го научи как да позира по бански.

"Опасно е да се учиш от някой, който обичаш. Така че стоя далеч от тениса и съм го оставила за него," коментира Декър, която признава че 5 месеца не е отговаряла на неговите опити да излезе на среща с нея.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини