Огнян Илиев: Дано Кутровски се размине само с мъмрене



01-05-2012 18:31 | Станко Димов

Капитанът на националния отбор на България за Купа „Дейвис” Огнян Илиев защити Димитър Кутровски, който в момента е със спрени права. Както е известно преди няколко дни от лагера на тима ни обявиха, че Кутровски е бил хванат със забранени вещества по време на турнира в Сан Хосе, където нашето момче достигна до полуфинал.

Илиев е категоричен, че вярва безусловно на Кутровски и се надява тенисистът да се размине с леко наказание, ако изобщо бъде наказан. 

„Достатъчно информация дадохме по темата с Димитър Кутровски. Ние продължаваме да подкрепяме нашия състезател и се надяваме, че няма да има никакво наказание, защото ние вярваме в неговите думи и знаем, че казва истината. Или пък, ако има наказание, дано да бъде много ниско”, коментира Огнян Илиев на пресконференция при представянето на тима ни.

„От вчера имам информация, че няма да има наказание. Може би ще се размине само с мъмрене, дано така се случи. Неговото отсъствие не се отрази психически на отбора. Ние го поддържаме, с него сме, но нямаме право да чувстваме някаква липса. Разполагаме с достатъчно играчи, на всички момчета, които са тук до мен им вярвам на 100%”, каза още Илиев.

СНИМКИ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА!

ЕКИП НА TENNIS24.BG

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини