Правила и награди в играта на Тенис24 за "Ролан Гарос" 201227-05-2012 14:09 | Николай Драгиев

Започна играта с прогнози на Тенис24 за предстоящия "Ролан Гарос". Правилата остават както на предходните игри и няма да се различават с нищо от тях.

Наградите този път ще бъдат малко по-различни и интересни. Победителят в играта ще получи тениска NIKE с автограф на Григор Димитров. Завършилите на второ и трето място пък ще получат оригинална шапка NIKE на Роджър Федерер или Рафаел Надал по избор.

Предвидили сме още една тениска NIKE с автограф на Григор Димитров, която ще получи някой от завършилите в топ 30 на КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ. Той ще бъде определен чрез жребий.

Правила на играта с прогнози в Тенис24:

- По време на всеки кръг от турнира ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде различен, в началните кръгове ще са повече. Двубоите за деня може да следите в секцията "Програма" на начална страница, както и линковете в профила на самия турнир (което е дори по-лесно).

- Броят точки ще се определя от екипа на Тенис 24 спрямо трудността на дадения двубой. Програмата за следващите срещи ще бъде оформяна в окончателен вид след приключването на последния мач за конкретния ден. Само по изключение ще бъдат добавяни мачове, до началото на които няма поне 12 часа за прогнозиране.

- Двубоите ще бъдат поставяни с техния вероятен начален час, съгласно официалната програма. След това, единствено по изключение, някои от тях ще бъдат премествани, при промяна на условията за игра или по друга причина.

- При техническа грешка с даден час, екипът на сайта си запазва правото да анулира мача.
 
- При отказване на състезател преди края на даден мач, прогнозата се анулира и точки не се начисляват.

- За играта важи "текущото класиране". При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.

- При уникална ситуация на голям брой участници с абсолютно равни показатели, ще се тегли жребий между тях, ако те попадат на позиции, даващи право на награда.

- Двубоите означени с 1 точка са с малко по-различен характер. Те са подбрани така че да имат категоричен фаворит и 1 точка се присъжда само при техен успех. При победа за аутсайдера се дават 5 точки! ФАВОРИТЪТ ВИНАГИ Е ПОСОЧЕН НА ПЪРВО МЯСТО!

- При нужда от допълнително разясняване на правила, моля пишете ни в коментарите или ни потърсете на електронна поща - office@tennis24.bg.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $922,520

Official Website | Livescore
Други новини