След 4 дни в Париж: Без сестри Уилямс на „Ролан Гарос”



30-05-2012 20:44 | Станко Димов

Около 24 часа след сензационното отпадане на Серина Уилямс на старта на „Ролан Гарос”, примерът й последва й сестра й Винъс. Американката загуби от световната №3 Агниешка Радванска с изразителното 2:6, 3:6.

Както показва резултатът, Радванска имаше тотален контрол в двубоя и напълно заслужи класирането си за трети кръг. Полякинята игра почти перфектно, като за целия двубой допусна едва 6 непредизвикани грешки. За справка Уилямс направи 33!

Радванска можеше да запише и по-изразителна победа, но при 5:2 във втория сет допусна да бъде пробита за първи път в двубоя. Това обаче не попречи на полякинята да завърши двубоя със стил и след пореден пробив в ответния гейм се поздрави с успеха.

Така само 4 дни след началото на „Ролан Гарос”, в турнира не остана нито една от сестрите Уилямс. И докато за Винъс отпадането се приема нормално, предвид моментното й състояние, то за загубата на Серина ще се говори още дълго.

В трети кръг Агниешка Радванска ще се изправи срещу бившата шампионка в турнира Светлана Кузнецова.

Също с изразителна победа във втори кръг се поздрави и Ана Иванович. Сръбкинята, която също е вдигала трофея от „Ролан Гарос” над главата си, ще спори със Сара Ерани в спор за място в четвърти кръг (осминафинал).

Тенис на живо с bet-at-home.com. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини