Вожняцки пропусна 2 мачбола и отпадна на старта!



27-06-2012 21:35 | Станко Димов

Кризата в играта на Каролина Вожняцки продължава с пълна сила. Бившата №1 в света напусна Уимбълдън още в първи кръг, след като претърпя загуба със 7:5, 6:7 (4), 4:6 от Тамира Пашек (Австрия).

Двубоят между двете се проточи в рамките на два дни, а Вожняцки сериозно трябва да съжалява за отпадането си, тъй като пропусна с лека ръка 2 мачбола!

„Определено не ми е много забавно в момента. Но какво мога да направя? Не мога да върна времето назад. Може би трябваше да играя по-добре при мачболите”, сподели датчанката след отпадането на старта на Уимбълдън.

Мачболите за Вожняцки бяха при 5:4 във втория сет и сервис на страна на Пашек. Австрийката, която миналата седмица спечели турнира на трева в Ийстбърн, не само, че парира въпросните две точки, но спечели втория сет, а след това успя да пречупи тотално бившата №1 и грабна заключителната трета част.

Любопитното е, че по този начин Вожняцки приключва сезона на трева без нито една победа! Припомняме, че преди няколко дни датчанката загуби на старта и в Ийстбърн.

Във втория кръг 37-ата в световната ранглиста Пашек ще играе с Ализе Корне (Франция).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини