Хингис залага на Ноле, Федерер не бил уверен



06-07-2012 12:10 | Станко Димов

Бившата швейцарска тенисистка Мартина Хингис смята, че световният номер едно Новак Джокович ще победи сънародника й Роджър Федерер в първия полуфинал при мъжете на "Уимбълдън" днес, докато американката Линдзи Дейвънпорт залага на Жо-Вилфред Цонга в срещата му с Анди Мъри в другия сблъсък за място на финала, пише Sportal.bg.

"Срещата между двамата на "Ролан Гарос" беше толкова странна - каза Хингис за мача между Новак и Роджър. - Във втория сет Федерер имаше толкова много шансове и изведнъж сякаш всичко за него приключи.

В същото време Джокович играе много силно и ако трябва да посоча победител, това ще бъде Ноле. Той е по-млад и по-самоуверен от Роджър. Когато швейцарецът победи на "Ролан Гарос" през 2011-а, той си вярваше, докато преди няколко седмици тази увереност му липсваше".

В същото време друга бивша номер едно в света - Линдзи Дейвънпорт, сподели мнението си, че пътят на Мъри към финала се е разчистил с ранното отпадане на Рафаел Надал, но Жо-Вилфред Цонга може да осуети плановете му.

"Цонга е добър и със сигурност може да го спре. Дали ще издържи на напрежението? Кой знае? Но моята прогноза е, че французинът ще победи. Той притежава достатъчно самоувереност, след като миналата година победи Федерер и се класира за полуфинал, сервира силно и има мощен форхенд. И все пак, ако Мъри спечели, никой няма да се учуди" - коментира Дейвънпорт.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини