Анди Мъри не е готов за сватба



Анди Мъри не е готов за сватба
Свързани играчи
Тагове
12-07-2012 10:04 | Станко Димов

Световният номер 4 Анди Мъри и дългогодишната му приятелка Ким Сиърс нямат намерение скоро да се женят. Двойката привлече по-сериозно медийното внимание след финала на "Уимдбълдън", който шотландецът загуби срещу Роджър Федерер.

Голямата болка на Мъри от пропуснатия шанс за спечелването на титлата си пролича в интервюто след церемонията, в което той не успя да сдържи сълзите си. Именно в този момент, в който цяла Великобритания плака заедно с Мъри, камерите следяха сълзите на Ким. И тогава, точно тогава си пролича колко силна е връзката им.

"Все още не съм й предложил, независимо колко много ме притиска за това, пошегува се пред списание OK! Мъри. - Все още не съм се поддал."

Анди и Ким са заедно от седем години, но по всичко изглежда, че се чувстват добре на етапа от връзката си, в който се намират в момента. Двамата живеят заедно, а според тенисиста непрестанните пътувания и периодите, в които са разделени, им се отразяват добре.

"Ким разбира чудесно какво представлява ежедневието на един тенисист, наясно е с всички пътувания. Баща й се занимава с тенис цял живот. Понякога не се виждаме по шест-седем седмици, но тя е свикнала от детските години с баща си. Това е полезно, а и по този начин има време да се занимава с нещата, които я интересуват", допълни още Мъри.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини