Нова кампания на WTA Strong Is Beautiful Celebrity



22-08-2012 20:14 | Ерин Брюел

Женската тенис асоциация стартира кампания Strong Is Beautiful Celebrity, в която се включиха не само водещите състезателки, но и знаменитости от развлекателната индустрия, бизнеса и други спортове, които се обясняват в любов на дамския тенис.

В първата фаза на кампанията участват имена като Кралицата на соул музиката Арета Франклин, носителката на „Оскар” Сюзан Сарандън, британският магнат сър Ричард Брансън, носителят на наградата „Грами” Тимбаланд (на снимката), музикантката от Girls Aloud Надин Койл, диджей Боб Синклеър, актрисата Бриджет Мойнахан, голф шампионът Рори Макилрой, американският предприемач Доналд Тръмп, основателката на WTA и борец за правата на жените Били Джийн Кинг и други.

ГАЛЕРИЯ ОТ КАМПАНИЯТА

Звездите на тениса, които блестят в тази част са: Мария Шарапова, Серина Уилямс, Ким Клайстерс, Каролина Вожняцки, Ли На, Виктория Азаренка, Агнешка Радванска, Саманта Стосър, Петра Квитова и Ана Иванович.
 
От Асоциацията планират да добавят нови фази в кампанията по време на сезон 2013 с още звезди от киното, музиката, модата и спорта.
 
„Женският тенис е щастлив, че може да се похвали с толкова много известни личности, които да са негови почитатели от средите на шоубизнеса, спорта и бизнеса. С тази кампания целим да проникнем още повече сред знаменитостите, за да разширим границите на нашия спорт и да привлечем ново поколение от почитатели на женския тенис”, заяви Председателят и изпълнителен директор на WTA Стейси Аластър.
 
„Като доживотен тенис фен аз съм наистина развълнувана да бъда част от новата кампания, която подкрепя тези необикновени жени, които олицетворяват двете концепции „сила” и „красота”, коментира актрисата Сюзан Сарандън, цитирана от сайта на Турнира на шампионките.
 
Новата кампания е продължение на сегашната Strong Is Beautiful, която стартира през 2011 година. Тя акцентира върху атлетизма на тенисистките, тяхното изящество и забележителна вътрешна сила – уникална комбинация, която превръща тенис звездите в най-разпознаваемите и харесвани спортистки в света.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини