ВИДЕО: Серина блесна в шоуто на Летерман



ВИДЕО: Серина блесна в шоуто на Летерман
Свързани играчи
Тагове
23-08-2012 17:29 | Ричард Палиаро

Американската тенис звезда Серина Уилямс гостува в популярното телевизионно предаване „Вечерното шоу на Дейвид Летерман” по тв канала CBS.

Oлимпийскаta шампионка от игрите в Лондон се появи в елегантна червена рокля по тялото й, с дисктретно остро деколте, блестящи обувки с 15-сантиметров ток и ефектна прическа с червени кичури. Роклята на Серина Уилямс е от колекция пролет/лято на Виктория Бекъм.

„Уау, очите ми ще изхвъркнат!”, възкликна водещият и попита тенисистката защо не излезе с този тоалет на корта.Тя призна, че с тази тясна рокля и високите токчета не би могда да догони дори една топка.

„Получаваме съобщения от летище "Ла Гуардиа" да спрем светлините от студиото”, пошегува се Летерман и посочи огромният квадратен пръстен с десетки брилянти на Серина Уилямс. „Щом имаш този пръстен защо ти е златен олимпийски медал?”, попита още водещият. „Обичам златото”, отвърна шампионката.

По време на шоуто Серина разказа за впечатленията си от олимпийските игри в Лондон, на които спечели два златни медала (на сингъл и на двойки със сестра си Винъс).

По-малката Уилямс обяви, че това няма да е последната й олимпиада. В нейните планове влиза и победа на игрите в Рио де Жанейро през 2016 г.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини