Шампионката научи името на първата си съперничка



02-09-2012 16:52 | Станко Димов

Държавната шампионка за жени Изабелла Шиникова научи първата си съперничка в тазгодишното издание на първенството, което се провежда на кортовете на Българския национален тенис център „Карлсберг”.

На осминафиналите водачката в схемата от „Дема” ще играе срещу Елеонор Чакърова. 18-годишната тенисиста от ТК „Драгалевци” бе категорична днес в първия кръг – 6:0, 6:0 срещу Стефани Господинова („Русе”).

Интересен изглежда сблъсъкът между ветеранката Биляна Павлова, която е №6 в схемата, и тийнейджърката Петя Аршинкова. Пловдивчанката Аршинкова надигра Савина Балабанова от „Лозенец 2000” с 6:0, 6:1.

Главният съдия на турнира Любомир Бадински изтегли и жребия за схемата на двойки жени. В нея Водачки са Изабелла Шиникова и Никол Христова. Те почиват в първия кръг, а на четвъртфиналите излизат срещу Габриела Славова и Полина Радева (на снимката), които победиха Христина Дянкова и Калина Божилова с 6:4, 6:2.

По-късно днес ще бъде теглен жребият и за основната схема при мъжете, където водач е втората ракета на България Александър Лазов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини