СНИМКИ: Курникова заголи дупе пред "Максим"



09-09-2012 14:37 | Станко Димов

Бившата тенисистка Анна Курникова за пореден път показа, че не е загубила форма. 31-годишната рускиня позира само по бански за "Максим Австралия". Курникова, за която се говореше, че е бременна от приятеля си Енрике Иглесиас, призна, че обича да тренира и да поддържа фигурата си.

"Тренирам поне по час на ден. Около 30 минути вдигам тежести, а след това правя и други упражнения. Обичам да се потя. Тренирала съм цял живот, така че ми харесва да го правя и сега", заяви Анна, която плува, тича и играе тенис от време на време.

Рускинята призна, че се опитва да се храни здравословно, но трудно й се получава.

"Опитвам се, колкото мога, но понякога това е невъзможно. Понякога ям бургери, ходя в "Бъргър Кинг" и "МакДоналдс", допълни Курникова.

Тя призна, че продължава да следи спорта и че е голяма фенка на футбола и на баскетбола, особено на Маями Хийт.

"След футбола викам и за баскетболния Маями, защото те все пак са от моя град. Когато ЛеБрон Джеймс реши да дойде в нашия отбор, имаше голямо парти", призна Анна.

Тя засегна и темата за тениса, макар че така и не стана известна с големи успехи на корта. Според Курникова Серина Уилямс трябва да бъде обявена за най-добрата тенисистка в историята.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини