Ана Иванович: Целта ми е да се върна в Топ 10



Ана Иванович: Целта ми е да се върна в Топ 10
Свързани играчи
Тагове
15-09-2012 15:41 | Станко Димов

Бившата №1 в света Ана Иванович отдели малко време и отговори на любопитни въпроси, зададе от фенове чрез социалната мрежа Twitter. Сръбкинята сподели кой е двубоят, в който мечтае да участва и този, който би преиграла на ново, ако има тази възможност. Разбира се Иванович разкри целта си на корта до края на сезона.

„С кого бих искала да играя? Категорично Моника Селеш. Тя бе моят идол и ме вдъхновяваше в детските ми години. За жалост така и нямах възможността да изляза на корта срещу нея. Това е една от несбъднатите ми мечти”, разкри сръбкинята.

„Ако можех, бих играла на ново финала на Australian Open 2008 (бел. ред. Иванович губи спора за титлата от Мария Шарапова). Можех да се представя далеч по-добре тогава, но за жалост не се получи”.

Запитана за целите до края на сезона, Иванович сподели следното: „Още в началото на годината си поставих за цел да се върна в Топ 10 на женския елит. Сега съм много близо и вярвам, че скоро и това ще се случи. Има достатъчно турнири до края на годината, в които мога да натрупам още точки”.

Сръбкинята разкри също, че любимия й партньор на смесени двойки е Новак Джокович, когото определи като изключително забавен и добър човек.  

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини