Интересен облог между Радванска и Вожняцки преди двубоя им18-03-2010 23:00 | Николай Драгиев

Повече от интересен облог са измислили Агниешка Радванска и Каролин Вожняцки. Двете най-добри приятелки ще се изправят в полуфиналите на супертурнира в Индиън Уелс, а победителката от сблъсъка ще трябва да почерпи своята дружка с 1 вечеря.

Вожняцки и Радванска се познават от юношеските си години още, а освен всичко гледат да прекарват и колкото могат повече време заедно извън корта.

"Този, от нас, който спечели ще почерпи другия с една вечеря," обяви Радванска на пресконференцията след победата си над Дементиева в четвъртфиналите.

"Винаги сме правили така. Ако тя ме победи, това със сигурност няма да навреди на отношенията ни," увери още полякинята.

"Победителят ще черпи, да се надяваме, че ще се бръкна за една вечеря поне," пошегува се Каролин. "Тя ми е много добра приятелка. В деня преди мача ще си почина и няма да мисля какво ще се случи по време на двубоя. Ние двете и без това не си говорим за тенис. Имаме толкова други теми - дрехи, мода, грим, мъже, въобще всичко останало," допълни датчанката, чиито родители са поляци.

Иначе двете са играли 2 пъти помежду си. Радванска печели през 2007 г. в Стокхолм с 6:4, 6:1, но Вожняцки си връща година по-късно със същия резултат.

"Агниешка е много добра и умна тенисистка. На корта тя мисли и играе много разумно. Приятелки сме, но на игрището, всяка се бори и иска да спечели. Ако почнем с мисълта, че другата може да се разсърди, то няма нищо да излезе от мача. И двете сме фокусирани и искаме победата," завърши Вожняцки.
Коментари
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $922,520

Official Website | Livescore
Други новини