Пиронкова пред Tennis24.bg: Надявам се да играя финал в София (+ СНИМКИ)



11-10-2012 13:01 | Станко Димов

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова бе специален гост на откриването на турнира „Девин Мастърс” в БНТЦ „Карлсберг” в Борисовата градина. Пловдивчанката бе любезна и застана пред медиите, сред които имаше и репортер на Tennis24.bg и отговори на въпроси от най-различен характер.

„Като цяло съм доволна от сезона до момента. Показвам далеч по-голямо постоянство в сравнение с предишни години. Най-сериозният му успех през годината бе на US Open, където достигнах до четвърти кръг. Определено съм много доволна от представянето си в Ню Йорк”, сподели Пиронкова.

„До края на сезона остават 2 турнира, които са много важни за мен. Другата седмица заминавам за Москва, където ще участвам за „Купа Кремъл”. Вече доста години поред играя този турнир и определено се чувствам много добре там.

Разбира се, че очаквам с нетърпение и Турнира на шампионките в София. Никога до момента не съм участвала в подобна надпревара и нямам база за сравнение. Очаквам се да се получи страхотен турнир, още повече, че в София ще дойдат едни от най-добрите тенисистки. Надявам се да играя добре и да достигна до финал”, сподели още Пиронкова.

Цвети уточни, че една от целите й за новия сезон ще бъде да спечели титла от календара на WTA.

„Да, това определено е нещо, което ми липсва. Надявам се, че догодина ще успея да спечеля турнир”, сподели Цвети.

Българката разкри също, че по всяка вероятност ще започне новия сезон с турнир в Хобарт.

ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини