Жребият е хвърлен – Пиронкова в група с две рускини и китайка



29-10-2012 12:44 | Станко Димов

Цветана Пиронкова ще премери сили с Надя Петрова, Мария Кириленко и Цзе Чжън в груповата фаза на Qatar Airways Tournament of Champions. Това отреди тегленият преди минути жребий. Групата на Цветана Пиронкова се казва „Средец”.

В другата група – „Сердика”, попаднаха бившата №1 в света Каролина Вожняцки, Роберта Винчи, Сие Су-Уей и Даниела Хантухова.

Надпреварата стартира във вторник, а двубоите от груповата фаза ще продължат до петък. В събота ще се изиграят двата полуфинал, а решителният двубой за титлата ще бъде в неделя.

“Qatar Airways Tournament of Champions” е проява, която вдига престижа на България и София. Благодаря на МСФВ в лицето на Свилен Нейков и лично на премиера, които помогнаха този турнир да стане реалност. Пожелавам успех на всички състезателки”, коментира президентът на родната федерация по тенис Стефан Цветков.

Груповата фаза на турнира започва във вторник, като двубоят на Цветана Пиронкова е от 18:15 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ1. На срещата ще присъства президентът Росен Плевнелиев. 


ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини