Жребият не пожали фаворитите в Маями



23-03-2010 03:34 | Николай Драгиев

Жребият за основната схема в Маями при мъжете повтори този от Индиън Уелс преди 2 седмици. Той отново размина Федерер и Надал. Швейцарецът пак е в компанията на Мъри, Сьодерлинг и Багдатис по пътя си към финал. Надал пък ще се бори с Цонга, Джокович, Родик и Любичич.

Горна част на схемата.

Тук водач е Федерер. Той започва срещу Потито Стараче или квалификант. Най-вероятните му съперници нататък са Флорен Сера в трети кръг, Томаш Бердих в четвърти, а на четвъртфинал Вердаско или пък Чилич.

Анди Мъри пък започва най-вероятно с Марди Фиш във втори, Фелисиано Лопес в трети, Вавринка или Южни в четвърти, а на четвъртфинал с най-добри шансове са Сьодерлинг и Фернандо Гонзалес.

Долна част на схемата.


Четвъртият поставен Надал ще играе с квалификант или Тейлър Дент във втори, после вече идва тежък двубой с Троицки или Налбандян, в четвърти кръг го чака Иво Карлович или Давид Ферер. В четвъртфиналите Цонга и Иснър са най-горещите кандидати за сблъсък с Надал.

Джокович ще трябва да пребори Гаске, Блейк, Сам Куери и Гаел Монфис, ако иска да играе четвъртфинал. Там ще го чака най-вероятно Родик или Любичич.

Победителят тук взима 605 хиляди долара, което е с близо 100 по-малко от жените. Парите са в добавка и с 1000 точки. Миналата година Анди Мъри победи Джокович във финала, така че има да защитава доста точки, въпреки слабата си форма.

 


ВИЖТЕ СХЕМАТА ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини