Анди Мъри: Кортовете в Париж са прекалено бавни



Анди Мъри: Кортовете в Париж са прекалено бавни
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
30-10-2012 11:42 | Калоян Ангелов

Световният номер 3 Анди Мъри каза малко повече за подготовката си за турнира в Париж и първите му впечатления след пристигането си във френската столица.

Той изрази на специална пресконференция мнението си, че се чувства много свеж и е имал повече време за подготовка от предполагаемото.

"Имах няколко дни след турнира в Шанхай. Пристигнах в Париж в петък и успях да се подготвя максимално добре за турнира, което е супер. Имах пълноценна подготовка за тази надпревара. Няма смисъл да пестя енергията си за следващия турнир", коментира Мъри на пресконференция.

"Отново имах цяла седмица да се подготвя, което се случва изключително рядко. Чувствам се много добре. Никога не съм се чувствал толкова свеж в навечерието на старта на Париж Мастърс"", добави той.

"Надявам се, че ще успея да покажа най-добрия ми тенис тук и едва след това ще мисля за турнира в Лондон", каза още британецът.

"Що се касае до кортовете в Париж, те са наистина бавни. Вярно е, че аз бях в състояние да тренирам няколко дни на главния корт. Между другото и в Лондон кортовете в последно време станаха по-бавни", завърши Мъри.

Анди Мъри ще започне участието си в Париж от втория кръг, като ще се изправи срещу победителя от двойката Пол-Анри Матио - Роберто Баутиста-Агут.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини