Мъри: Твърде рано е да се каже, дали аз и Ноле можем да заменим Роджър и РафаМъри: Твърде рано е да се каже, дали аз и Ноле можем да заменим Роджър и Рафа
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
05-11-2012 10:00 | Калоян Ангелов

Британецът Анди Мъри реши да коментира съперничеството си с Новак Джокович, с който са в една група на финалния турнир на АТП в Лондон.

Той също така призна, че не може да каже, дали той и сърбинът могат да заменят Роджър и Рафа в големия тенис. 

"Аз винаги съм мотивиран в мачовете срещу най-добрите тенисисти в света. Мисля, че ако си един от най-добрите в определен спорт, искаш да израстваш, а не да стоиш на едно ниво. Смятам, че е твърде рано да се каже, дали аз и Джокович можем да заменим Роджър и Рафа", заяви Мъри, цитиран от официалния сайт на АТП.

"Но някои от нашите мачове - в Австралия, финала на Откритото първенство на САЩ и финала в Шанхай, са били на много високо ниво", добави той.

"Сега вече мога да бъда по-спокоен, отколкото бях преди финалите в предишните години, след като спечелих Откритото първенство на САЩ. Но разбира се аз ще трябва да оправдая очакванията. Мога да гарантирам, че ще дам 110 процента от себе си и ще се боря със зъби и нокти във всеки мач. Ще видим това до какво ще доведе. Надявам се, че ще ми донесе няколко победи", каза още британецът, коментирайки започващия днес турнир.

"В Лондон атмосферата е страхотна", завърши Мъри.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини