Петкович: Феновете харесаха моите танци



07-11-2012 21:22 | Мара Калчева

Андреа Петкович сподели впечатленията си от атмосферата на турнира в индийския град Пуна на официалния сайт на WTA. Тази седмица беше ред на нея да води блога на Женската тенис асоциация.

„В Индия има страхотни фенове. На галата на тенисистите в Пуна научих два индийски танца и след моята тежка победа в първи кръг, ги демонстрирах пред публиката. Не очаквах, че хората толкова ще ги харесат – аплодираха ме!

"Така че ще продължа да уча местни национални танци. Тук всички обичат да пеят и танцуват. Моите родители са родени в Сърбия и там всички също обичат танците и песните, затова и в Индия се чувствам много комфортно.

"Искам също да разкажа за една забележителна тенисистка – Кимико Дате-Крум. Винаги съм се възхищавала на хора, които обичат това, с което се занимават. Много уважавам Кимико за това, че продължава да получава удоволствие от тениса и играе на най-високо ниво. Честно казано, не мисля, че ще продължавам да играя дори след пет години. Ако само си го помисля ще се побъркам.

"Хората трябва да правят това, което им харесва. А при Кимико това се получава. Преди няколко дни с нея тренирахме заедно. Тя е направо невероятна и се намира в прекрасна форма. Ако аз изглеждам така на 42 години ще бъда много щастлива”, написа Андреа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини