Дора Рангелова разкри имената на три от избраничките си



02-01-2013 16:21 | Станко Димов

Цветана Пиронкова, Елица Костова и Диа Евтимова ще бъдат първите три ракети на България за предстоящото неофициално световно отборно първенство в Израел. Първа група на зона Европа/Африка за „Фед Къп” за трета поредна година ще се проведе в курорта на Червено море – Ейлат, като двубоите ще са в периода между 6 и 9-и февруари.

Пред „Гонг” капитанът на България Дора Рангелова обяви, че Пиронкова, Костова и Евтимова са сигурните ни участнички, а четвъртата ракета ще стане ясна до 2 седмици.

„Целта ни е да останем в тази групата, а защо не и при добър жребий, да играем финал за изкачване!”, сподели Дора Рангелова.

„И тази година ще бъдем в традиционния състав – първа ракета Цветана Пиронкова, втора - Елица Костова и трета - Диа Евтимова. Все още се колебая за четвъртия човек, но до седмица-две ще бъде ясно.

"Отдавна искам да направим едно подмладяване на отбора, да вземем един млад състезател. Една измежду Изабелла Шиникова, Виктория Томова и Борислава Ботушарова ще бъде четвърта ракета.

"Не се знае дали ще имаме лагер преди „Фед Къп”, защото турнирът Газ дьо Франс в Париж тази година е преди това и трите момичетата може да дойдат директно в Израел”, разкри още Рангелова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини