Приключи гласуването за №1 при младите



07-01-2013 16:17 | Станко Димов

В полунощ срещу днешния Ивановден приключи гласуването във второто издание на анкетата на Viasport.bg за Най-добър млад спортист на България за годината.

В допитването се включиха 53-има спортни журналисти, представители на 38 медии, сред които и Tennis24.bg. Гласове получиха 81 млади състезатели, сред които 2 двойки и една четворка.

На 9 януари (сряда) Viasport.bg ще даде специална пресконференция, на която ще обяви призовата десетка по азбучен ред, както и първите три отбора, получили най-много точки в класацията за най-добър тим сред подрастващите.

Кой е победител в анкетата за 2012 година ще стане ясно на официалната церемония по връчване на наградите, която ще се проведе в Кемпински хотел Зографски в София на 16 януари 2013 г. Наградите на всички от Златната десетка са осигурени от ТЕСИ ООД, състезателите от призовата тройка ще получат и здравни застраховки за цялата година от „Евроинс”, а специална награда има и от българския букмейкър „Еврофутбол”.

Специалните статуетки със стилизирани звезди за първите 10, както и първата голяма купа за Отбор №1 на годината са осигурени от Министерството на физическото възпитание и спорта.

Сред тенисистите в допитването участваха Виктория Томова, Адриан Андреев, Борислава Ботушарова, Вивиан Златанова, Габриела Михайлова и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини