Серина Уилямс се завръща на корта в Испания



Серина Уилямс се завръща на корта в Испания
Свързани новини
Свързани играчи
Тагове
30-03-2010 14:50 | Станко Димов

Серина Уилямс ще вземе участие в започващия през април турнир "Andalucia Tennis Experience" в Марбея, Испания. Световната номер 1 официално потврди, че ще се включи в надпреварата, която е на клей настилка.

 

"Andalucia Tennis Experience" ще се проведе в периода 3-11 април, като освен Серина Уилямс, участие са потвърдили още няколко от топ състезателките, сред които Флавия Пенета (Италия), Мария Кириленко (Русия), Мария Хосе Маринес Санчес (Испания) и Анабел Медина (Испания).

 

Организаторите на турнира се надяват, че тази година зрителския интерес ще бъде още по-гелям. Преди 12 месеца в Марбея близо 15 000 души наблюдаваха на живо турнира, а повече от 145 000 посетиха официалната интернет страница на надпреварата.

 

Както е известно за последно Серина Уилямс игра на Australian Open, където защити титлата си след успех на финала с 2:1 сета над завърналата се на корта белгийка Жустин Енен.

 

Първончалните прогнози бяха, че по-малката от сестрите Уилямс ще се възстанови на време за турнирите в Индиън Уелс и Маями, но в крайна сметка американката пропусна и двете надпревари.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини