Печеливши от играта на Tennis24.bg



27-01-2013 18:53 | Станко Димов

С края на Откритото първенство на Австралия приключи и първата за годината игра с прогнози на Tennis24.bg (КРАЙНО КЛАСИРАНЕ В ИГРАТА). Както бяхме обещали преди турнира, първите 5 в крайното класиране ще бъдат отличени.

Преди всичко – поздравления за победителя Pa4o Cavanaugh, който с 235 точки спечели еднолично играта! Той ще получи ракета Head. Същата награда ще има и за достойния подгласник – Мартин Чаушев, който е сред най-редовните участници в играта. Мартин не само не пропуска да прогнозира в сайта, но вече за трети път е сред
призьорите и получава награда.

В Топ 5 имаме и дама. Това е Лора Илиева, която финишира трета с 226 точки. Точно толкова има и друг от редовните ни участници Велислав Мешков. Те ще получат страхотни сакове за ракети, предоставени за играта специално от Head България (вижте ги тук).

Последният, който ще получи награда от Tennis24.bg за играта от Australian Open е Атанас Савов, който завърши пети. За него сме приготвили тенис артикули.

Как да си получите наградите?
Очакваме да ни изпратите на пощата (office@tennis24.bg) три имена, точен адрес и мобилен номер (!!! задължително изискване на куриерите). Както обещахме преди турнира, в срок до 14 дни всеки един от вас ще получи наградата си.

От екипа поздравяваме не само спечелилите, но и всички стотици участници, които уважиха играта ни. Сезонът тепърва започва, така че през годината очаквайте още доста игри, както разбира се и интересни награди. 

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Турнир: Luxembourg Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Люксембург
Настилка: Зала
Награден фонд: $250,000

Official Website | Livescore
Турнир: Stockholm Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Стокхолм, Швеция
Настилка: Зала
Награден фонд: €686,080

Official Website | Livescore
Турнир: European Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Антверп, Белгия
Настилка: Зала
Награден фонд: €686,080

Official Website | Livescore
Турнир: Kremlin Cup
Категория: Друг
Място на провеждане: Москва, Русия
Настилка: Зала
Награден фонд: $936,435

Official Website | Livescore
Други новини