Григор: Винаги се наслаждавам да играя за България (видео)



01-02-2013 15:31 | Искрен Минчев

Григор Димитров изрази задоволството си от победата си за България в мача за Купа "Дейвис" срещу Финландия с Юхо Пауку с 6:1, 6:1, 6:0.

Разликата в класите между двамата бе очевидна, а Димитров зарадва пълната зала "София" с отличната си игра.

"Това определено ми беше най-лесният мач тази година. Трябва да има и такива срещи. Важно е да печелим по-бързо, за да се запазим физически и за останалите срещи.

"Хубаво е понякога и да се забавляваш на корта. Радвам се, че приключих в три сета. Дано така продължим.

"Мисля Александър Лазов има всичко нужно, за да спечели своя мач. Надявам се всичко да продължи така по вода. Определено чувството да дебютираш за страната си е прекрасно. Да се надяваме, че Александър няма да се поддаде на напрежението и ще спечели.

"Винаги съм се наслаждавал да играя в България. Залата беше пълна и ме подкрепяше през цялото време.

"Все още е рано да се говори за оценка на годината, започна добре за мен. Да се надяваме, че ще бъда без контузии и скоро да спечеля първата си титла," коментира Димитров секунди след двубоя пред БНТ.

 

Гришо даде и кратка пресконференция пред медиите, на която в общи линии потвърди думите си, като използва възможността най-вече да благодари на българската публика и да се извини, че не се е получил кой знае колко приятен за наблюдаване мач, предаде репортер на Tennis24.bg.

 

"От самото начало видях, че съперникът имаше проблеми и се опитвах да не му оставя шанс да играе. Не знам колко време продължи, но съжалявам, че не се получи хубав за гледане двубой. Винаги съм усещал подкрепата на хората, радвам се, че и днес залата бе пълна и хората ме подкрепяха. Доволен съм от старта и дано продължим по същия начин."

ГАЛЕРИЯ ОТ УСПЕХА НА ДИМИТРОВ - ТУК!

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини