Роджър Федерер призна: Жена ми ме облича



05-03-2013 17:35 | Станко Димов

Роджър Федерер направи доста любопитен коментар относно избора си на дрехи. Швейцарецът призна, че обича много пазаруването, макар да оставя „много пари” за нови дрехи. Той също така сподели, че през последните години се е оставил изцяло в ръцете на съпругата му Мирка, която му избира дрехите.

„Харча много пари за нови дрехи, за мен това е вид инвестиция. Не искам да бъда сниман с една и съща синя блуза на пример, затова искам постоянно да съм облечен с различни неща”, сподели Федерер пред американското издание „Сити”.

„Съпругата ми ми помага много с дрехите. Изумително е колко добър вкус има и как всичко, което ми купува, ми стои перфектно. През последните години започнах да нося много дизайнерски дрехи. Обичам продуктите на „Prada”, „Dolce & Gabbana” и „Louis Vuitton”. Когато съм с Мирка на пазар изпробвам дрехите на много дизайнери. Кое е най-важното условия за мен? Да се чувствам комфортно в това, което нося”, коментира Федерер.

„Когато започнах кариерата си не се чувствах особено комфортно в костюм, но днес нямам никакъв проблем. Мисля, че през последните 10-15 години израснах много в това отношение. В крайна сметка аз нося костюма, не той мен”, каза с чувство за хумор швейцарецът.

Федерер разкри и как избира екипите си на корта. „Имам страхотни взаимоотношения с „Найки”. Заедно се опитваме да създадем нещо, което е готино и ново. Нещо, което не е направено преди. Честно казано надявам се, че хората харесват начина, по който изглеждам на корта”, каза още швейцарецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини