ВИДЕО: Гришо се подготвя за Маями със спринтове в планината



15-03-2013 21:58 | Николай Драганов

Григор Димитров отново тича из Калифорния. В подготовката си за турнира в Индиан Уелс най-добрият български тенисист правеше кросове по пясъка в Лос Анджелис.

На същото място тренираше и Мария Шарапова. Руската звезда и талантът от Хасково отдавна са спрягани за нещо повече от добри приятели.

И на двамата от средата на следващата седмица им предстои участие в Маями. Димитров обаче още не е заминал за Флорида. Тези дни той основно се занимава със спринтове в планината, а мястото е близо до Палм Дизърт. С първата ракета на нашата страна е треньорът Микаел Тилстрьом от шведската академия Good to Great.

Загубата на Григор от водача в световната ранглиста Новак Джокович в третия кръг в Индиан Уелс стана повод за коментар от Патрик Муратоглу, в чиято академия край Париж българинът тренираше до края на миналата година.

"Григор притежава всички удари. Най-важното за него е да бъде спокоен и разумен. Да не играе с мисъл единствено за резултата, а да изгражда предимството си, за да спечели точката", написа в туитър французинът.

 

"24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини