Шарапова дари екипите си от Маями за благотворителност



31-03-2013 17:16 | Николай Драганов

Мария Шарапова може би не спечели своята първа титла от турнира в Маями, но със сигурност ще спечели сърцата на доста хора с постъпката си след финала. Преди да напусне Маями, Маша подписа и дари за благотворителност всички дрехи, с които достигна до финалния двубой.

 

На своята страница във Фейсбук, Шарапова публикува снимка от своята стая, на която подписва шапки и рокли на "Найки", които ще отидат на аукцион, а парите ще бъдат използвани от властите в помощ на нуждаещите се.

 

"Довиждане, екипи! Благодаря ви, че ме държахте хубава и сияйна по време на целия турнир. Сега спечелете малко пари за благотворителност!", написа Маша под снимката.

 

Рускинята също така благодари на феновете и на организаторите на Sony Open Tennis, като призна, че през цялото време се е забавлявала в максимална степен. "Благодаря ти за прекрасния турнир, Маями! Беше страхотно забавление и емоция. Ще се видим догодина!"

 

Шарапова взе първия сет на финалния двубой срещу Серина Уилямс, но допусна обрат и записа 11-то поредно поражение от местната любимка. Това бе пети финал от тази надпревара и пета загуба за Маша.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини