Тото и Мико откриват двубоите за Купа "Дейвис" (+СНИМКИ)



04-04-2013 13:22 | Станко Димов

Жребият за реда на срещите за Купа „Дейвис” беше изтеглен на церемония в Община Пловдив от главния съдия на двубоя Андрей Корнилов. Отборите бяха поздравени от заместник-кмета на града Георги Титюков, заместник-председателят на БФТ Георги Крумов и представителката на генералния спонсор на турнира БНП Париба Красимира Антимова.

Тихомир Грозданов ще открие за България двубоя срещу Естония, който започва в петък в Пловдив, на кортовете на ТК „Локомотив”.

Той ще се изправи срещу първата ракета на гостите Владимир Иванов, а срещата е с начален час 12:30 – половин час след официалното откриване на двубоя за оставане във втора група на Евро-африканската зона на турнира.

Във втората среща за деня пловдивчанинът Димитър Кузманов играе срещу Маркус Кернер. За мача на двойки в събота капитанът Димитър Господинов е заявил Александър Лазов и Валентин Димов, но заяви, че чак след срещите в петък ще е сигурен, че точно този дует ще представя България. За Естония Пеетер Ламп е записал Иванов и левичаря Мик Ирдоя.

В неделя са разменените срещи на сингъл Кузманов – Иванов и Грозданов – Кернер. Капитаните могат да правят промяна в заявките до един час преди двубоите.

„Няма изненади в избора на съперниците. Уверен съм в силите на нашите тенисисти. Както казах и вчера, излизаме за победата и се надявам да зарадваме публиката в Пловдив”, заяви Господинов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини