Пресконференцията на Грозданов: Чувствам се във форма, тренирах здраво



05-04-2013 14:59 | Станко Димов

Тихомир Грозданов записа лека победа с 3:0 сета над Владимир Иванов, като по този начин даде преднина на България в двубоя с Естония от Купа „Дейвис”. Варненецът изигра страхотен двубой и се поздрави с успеха след по-малко от 2 часа игра.

Минути след победата Грозданов застана пред медиите и с широка усмивка направи коментар за двубоя.

„Чувствам се добре, всичко момчета в отбора са много готини, разбираме се добре всички. Цялата седмица се подготвях здраво за двубоите, за да бъда във форма. Целта ми беше да свикна с обстановката, с кортовете, с топката.

Влязох в двубоя много концентриран. Мисля, че той (Владимир Иванов) не беше. Гледах да играя по-стабилно, да не правя грешки непредизвикани, да играя по-сигурно и да не рискувам.

Доста хора дойдоха на трибуните, имаше позитивни емоции и енергия. В края на мача леко се разконцентрирах.

Очаквам победа на Мико, дай Боже да е лесна. Гледаме мач за мач, засега нещата се развиват добре за нас. Дано и Мико успее да победи. Мотивацията ми е на лице, лишавам се от доста неща, за да тренирам и да съм във форма. Искам да играя още дълго.

Като цяло мисля, че съм в добра форма. В Хърватия изиграх доста двубои, при това срещу добри противници, бих ги лесно. Показах добра игра и определено се чувствам добре”. 

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Пловдив.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини