Тенис празник в неделния ден се състоя на кортовете на "Про Спорт"



22-04-2013 19:26

Пролетното слънце, тенисът, усмивките и подаръците бяха предпоставка за един незабравим празник за всички деца включили се в двата турнира организирани от ТК "Про Спорт" в неделния ден на 21-ви април.

Организаторите бяха приготвили страхотни изненади. За всички имаше лакомства, плодове, ваучери с отстъпка за фотосесия, осигурена от "Photax.net", предметни награди от “HEAD”, грамоти и разбира се купи и медали.

Още в 9.00 часа, един час преди старта на мини турнира(червено ниво), който бе първи по програма, деца и родители окупираха тенис комплекса в готовност за незабравими емоции и победи.

В мини турнира взеха участие 30 деца от 4 софийски клуба. Децата бяха разделени на 4 отбора, като всички изиграха по над 8 мача.

Веднага след мини-турнира започна и надпреварата за деца до 10-годишна възраст. В нея се включиха 33-ма състезатели от 5 клуба.

При по-големите формата на игра беше „директна елиминация“, а на за загубилите в първи кръг на основната схема бе даден втори шанс в допълнителен за тях турнир.

Турнирът определено бе много интересен и за родителите, които подкрепяха своите бъдещи шампиони. Ето и призовите места:

1. Ивайло Марин (ТК "Диана")
2. Еми Станчева (ТК "Про Спорт")
3. Денис Маздрашки (ТК "Про Спорт")
4. Теодор Шопов (ТК "Про Спорт")

На финала на втория турнир Християн Христов надделя над Ноа Бей - и двамата представители на ТК "Про Спорт".

Като всяко хубаво нещо и този празник стигна до своя край. В него имаше, както усмивки така и сълзи, но точно тези сълзи изграждат бъдещи характери и бъдещи победители!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини