Надал хвали Федерер, наслаждава се на победната си серия



19-05-2013 12:55

Рафаел Надал призна, че мисли за предстоящия "Ролан Гарос", но в същото време това по никакъв начин не го спира да дава всичко от себе си и на останалите турнири. Днес испанецът излиза срещу Роджър Федерер в спор за титлата в Рим.

"Давам всичко от себе си в конкретния мач, който ми предстои. Обичам всички турнири от сезона на клей и не искам да говоря в момента за "Ролан Гарос".

"Рим, Барселона и Монте-Карло не заслужават да бъдат разглеждани само като подготвителни за Париж. "Ролан Гарос" е наистина важен, но не е единственият турнир в света. Искам да спечеля всички изброени," коментира Рафа.

"За мен всеки мач е важен. Наслаждавам се на серията си от 8 поредни финала, тъй като преди няколко месеца това нямаше как да се случи. Надявам се да играя силно и във финала," пожела си още той.

Самият Рафа отчете, че след толкова месеца отсъствие всъщност се радва, че е успял да запази мястото си в топ 5 и да бъде сравнително високо поставен на предстоящите турнири.

Надал не пропусна да похвали и Федерер като смята, че швейцарецът продължава да играе на изключително високо ниво и го е демонстрирал нагледно от началото на сезона.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини