22-те тайни изкушения на Григор



13-06-2013 10:55

Представяме ви Григор Димитров. По-точно 22-те тайни изкушения, които се крият зад усмивката на 22-годишния ни тенисист. Той вече е 28-и в света, а мъжката половина на планетата му завижда, че се буди до руската сексбомба Мария Шарапова. Българинът е суеверен, спи с иконите на Свети Мина и Свети Георги Победоносец, стиска кръст, който навремето му подарява майка му. Дори не подозирате обаче колко е суетен.

1. Обувките
Любимите кецове на Григор Димитров са „Ив Сен Лоран“. Купува си първия чифт, докато се разхожда в Париж. Има двайсетина - в бяло, черно и лилаво, лачени и велурени.

2. Джинсите
В гардероба си има над 50 чифта. Твърди, че трудно се разделя дори с най-старите от тях. Предпочитаната марка е на британския дизайнер Алекзандър Маккуин.

3. Чантата
Като човек, който 300 дни в годината е на път, отдавна е открил удобството на  „Луи Вюитон“. Гордее се и с инициалите на етикета „G.D.D.“ (б.а. - Григор Димитров Димитров)

4. Парфюмът
И тук се придържа към френското - „Крийд“, и по-специално на лансирания през 2000 г. „Авентъс“ с аромат на касис, бергамот, ябълка, ананас, роза, суха бреза, жасмин, мускус и ванилия.

5. Часовникът
Това е другата голяма страст на първата ни ракета в мъжкия тенис. Притежава изключителна колекция, предимно на създадената през 1832 г. швейцарска марка „Лонжин“.

6. Телефонът
Тук Гришо е традиционалист и не изневерява на марката „Блекбери“. Свикнал е да борави с удобната клавиатура и я предпочита пред Touch screen продуктите.

7. Компютърът
Лаптоп Apple, на който съхранява над 15 000 свои любими песни и без който никога не тръгва на турнир от Големия шлем.

8. Таблетът
Последен модел Ipad. Също като лаптопа, постоянно му е под ръка. Него го мъкне навсякъде.

9. Кремът
Може и да е само на 22, но спортистът е загрижен за лицето си. Употребява козметиката на френския гигант „Ла Прери“. Нейна почитателка е и Илиана Раева.

10. Пастата за зъби
Първото, което прави впечатление в Григор, е изразителната му усмивка. Тя обаче също се поддържа със специални продукти - „Рембранд“ на „Жилет“.

11. Маратонките
„Найк“. Григор има договор с американския спортен концерн, който всяка година произвежда само за него по 30 чифта.

12. Ракетата
Тя е на американската компания „Уилсън“. С нея печели титлите от „Уимбълдън“ и Откритото първенство на САЩ при 18-годишните.

13. Кафето
Капучино лате, с малко количество кафе и с повече мляко.

14. Напитката
„Джинджър Али“ - безалкохолна напитка с аромат на джинджифил.

15. Закуската
Пържени яйца, яйца на очи, варени яйца. Към тях прибавя шунка и домати, които минават за любимия му зеленчук.

16. Подправките
Тук се корени малката му тайна. Пада си по лук и чесън, обожава ги от дете, а майка му ги употребява в домашните си гозби, с които глези сина си, докато пътува с него на турнири.

17. Другият спорт
Футбол, баскетбол, крикет. Преди всичко футбол. Следи с интерес изявите на националния ни отбор и е голям фен на Димитър Бербатов.

18. Автомобилът
Дамата на неговото сърце взе, че му подари в знак на топли чувства синьо „Порше 911“. Мария Шарапова го спечели на турнира в Щутгарт.

19. Дестинацията
Частният остров Сонг Саа до Камбоджа - място, за което си мечтае от тийнейджър.

20. Филмът - „Тетрадката“ - екранизацията на едноименния роман на Никълъс Спаркс.

21. Сериалът
„Приятели“. Има свалени всичките 236 епизода от култовия американски сериал.

22. Жената
Мария Шарапова! Руският секссимвол в спорта и една от най-желаните все още неомъжени жени в света. Номер 2 в световната ранглиста, №1 - в сърцето на Гришо.

в. Преса, Влади ЛАЗАРОВА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини