Серина Уилямс изревнува от Маша и Гришо



Серина Уилямс изревнува от Маша и Гришо
Свързани играчи
Тагове
20-06-2013 08:31 | Станко Димов

Серина Уилямс най-накрая се издаде, че е имала чувства към най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Американската звезда заяви пред известното списание "Ролинг Стоун", че българинът има каменно сърце.

Думите й веднага бяха изтълкувани като признание, че Григор не е отвърнал на нейните чувства, пише "Стандарт". Водачката в световната ранглиста не подмина и подгласничката си Мария Шарапова, с която Димитров има официална връзка.

"Всяко нейно интервю започва с фразата: "Аз съм щастливка, така ми провървя". Това е толкова скучно, че едва ли някой ще я покани на купон. Иначе щом й харесва да бъде с човек, който има каменно сърце, това си е нейна работа", отсече носителката на 16 титли от "Големият шлем".

През февруари 2012 г. Серена и Григор бяха засечени на емоционална разходка с приятели в Париж. След това различни източници твърдят, че двамата имат любовна връзка. Слуховете секнаха, след като се появиха интимни снимки на мощната американка с треньора й Патрик Моратоглу, който доскоро работеше и с българина.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини