Щепанек и Вайдишова се развеждат, причината е друга тенисистка



21-06-2013 00:30 | Станко Димов

Радек Щепанек и Никол Вайдишова ще сложат край на 3-годишния си брак, съобщиха медиите в Чехия. Новината, че в момента тенис-двойката е разделена, бе потвърдена както от капитана на чешкия отбор за Купа „Дейвис”, така й от агента на бившата професионална тенисистка.

Причината за раздялата обаче е повече от интересна. Оказа се, че Щепанек е хлътнал до уши в ...Петра Квитова. Самата Квитова бе потърсена за коментар, но в „политически” стил избегна темата. Все пак Квитова не отрече информациите, че с Щепанек са повече от приятели.

„Запозната съм със слуховете, но предпочитам да не говоря за личния си живот. Уимбълдън наближава, а за мен това е най-важният турнир за годината. Искам точно там да покажа най-добрия си тенис, така че на този етап искам да се концентрирам изцяло върху играта си. Затова моля всички медии да се опитат да зачитат правото ми на личен живот, особено по време на турнира”, коментира от своя страна Квитова, цитирана от сайта Tennis.com.

Иначе любопитна подробност е, че Щепанек и Вайдишова безпорно бяха тенис-двойка №1 в Чехия. Сексапилната Никол се отказа от професионалния спорт едва на 21 години. Това се случи през март 2010-а, когато Вайдишова, полуфиналистка от „Ролан Гарос” 2006 и Australian Open 2007 обяви, че е „уморена от играта”.

В момента Вайдишова е на 24 години, а нейният „бивш” съпруг Радек Щепанек е на 34 и продължава да се състезава. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини